Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

KLart for villaksauksjonen!

Villaksauksjonen 2021 – på nett 10.-25.mars

Kjære Villaksvenn,

I november skulle vi ha arrangert årets Villaksauksjon, den 16de i en ubrutt rekke. Et lyspunkt i høstmørket som med årene har blitt til en tradisjon og institusjon i seg selv. Et sted villaksvenner møtes, diskuterer, byr på fiske og produkter og hygger seg.  Dette satt dessverre Covid-19 en effektiv stopper for. Som erstatning realiserer vi nå en digital auksjon for den som glapp.

Villaksauksjonen på nett 2021 starter 10.mars kl. 20.00 og varer fram til 25.mars. Elvene er nå på plass, men det kan komme til noen underveis så følg med! Alt fiske gjelder for sesongen 2021. Hver elv er åpen for bud i ca 1 uke innenfor perioden, start og slutt tider er oppført for hver elv. Vær oppmerksom på «kjøp nå» knappen som er synlig kort tid etter at objektet er åpnet for bud. Her har man muligheten til å sikre seg objektet med en gang, før budfristen går ut.

Auksjonen er åpen for alle. For å gi bud må man registrere seg med brukernavn og passord, på samme måte som i en vanlig nettbutikk. Enkel forklaring for registrering kommer opp når man trykker på budknappen. Hvis noen trenger hjelp til registrering eller bud, send en e-post til Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Vi håper flest mulig kan være med og by. Alle inntekter går til støtte for arbeidet med å beskytte våre ville laks og sjøørret. I en krevende koronatid har disse lett for å falle utenfor agenda og trenger derfor enda mer hjelp enn før!

Styret har foreløpig besluttet følgende donasjoner for 2021:

  • Norske Lakseelver, arbeide for å legge om oppdrettsnæringen til bærekraftige driftsformer: NOK 400 000
  • Habitatsforbedring for oppvekst av smolt i Sautso området i Altaelva: NOK 200 000
  • Forbedrede gyte levevilkår for sjøørret i mindre vassdrag: NOK 500 000 – Søknadsprosess kommer. Se video om et flott tiltak som allerede er i gang.

Viser 1–10 av 35 resultater

  Standard sortering  Sorter etter popularitet  Sorter etter siste  Sorter etter pris: lav til høy  Sorter etter pris: høy til lav  Sort by current bid: Low to high  Sort by current bid: High to low  Sort auction by ending soonest  Sort auction by recently started  Sort auction by most active 

Søk

Søk etter: 

Tilfeldige auksjoner

Kategorie: