Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Fisketur til helgen? Finn fiskekort her

Bilde

ØRRETFISKE I HEMSILA OG I FJELLET

Hemsedal Fiskeforening tilbyr et felles fiskekort for fire elver og 18 fjellvann. Elvene er av forskjellig karakter - fra stor og stilleflytende, som nedre deler av Hemsil - til mindre elver som Mørkedøla, Buliåen og Grøndøla inneholdende kulper og stryk. I Hemsedal kan du med samme fiskekort også fiske i 18 fjellvann. Samtlige vann inneholder flott ørret.

Finn fiskekort

Bilde

ØRRET, ABBOR, GJEDDE OG KARPEFISK I INDRE ØSTFOLD

Midtre Degernes Grunneierlag tilbyr fiske i 59 fiskevann (52 med ørret) av 128 vann totalt. Her finner du stillhet og spennende fiskemuligheter. Det er tatt ørret og abbor på godt over 2 kilo i området.

Finn fiskekort

Bilde

FISKE I FYRESDAL

Prøv fiske i Hauggrend og Hegglandsgrend i Fyresdal. Her kan du fiske i frodig og variert natur, fra Skredvatn på 340 moh til tjern og fjellvann på over 1000 moh på Sveinsheia. Flott turterreng med nest høyeste toppen i Fyresdal, Roan 1191 moh.

Finn fiskekort

Bilde

STORSJØEN I RENDALEN

Storsjøen i Rendalen er omkring 35 km lang men bare 1,7 km på sitt bredeste. Innløpselva i nord er Mistra, og utløpselva i sør er Rena. Storsjøen er kjent for sine store ørreter.

Finn fiskekort

Bilde

PRØV FISKELYKKEN HOS STEINKJER FJELLSTYRE

Statsallmenningene i Steinkjer har over 50 ørret- og røyevann. Det selges ett felles fiskekort for alle vann, og de fleste vannene er lett tilgjengelig. Ved Henningvatnet er det lagt til rette for rullestolbrukere, samt med raste- og badebrygge. Fjellstyret leier også ut båt i Henningvatnet. Ved Hatlingvatnet har fjellstyret også en utleiehytte med båt og fiskegarn inkludert.

Finn fiskekort

Bilde

RANDSELVA MELLOM RANDSFJORDEN OG TYRIFJORDEN

Randselva huser en av landets mest storvøkste ørretstammer. Snittet ligger på ca. fire til fem kilom og det forteller hvor storvokst denne unike stammen er. Deriblant er de fire siste norgesrekordene på fluefanget ørret fanget i nettopp Randselva. All ørret over 40 cm settes tilbake i elva.

Finn fiskekort

Kategori: