Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Elveeiere kan her gratis presentere sine tilbud, sportsfiskere kan gratis søke nye fiskeopplevelser i vårt nye forum.

Familiefiske med fiskegaranti. Foto: Eivind Fossheim

I  Fiskeguiden.no sitt nye forum FISKEPRATEN kan elveeiere gratis legge ut sine tilbud på fiskepakker ( inkl. bilde) og sportsfiskere gratis søke nye fiskeplasser hvis de bare er medlemmer av nettmagasinet vårt.

Fiskeguiden.no har i dag opprettet et forum der elveiere og sportsfiskere gratis kan legge inn sine tilbud og ønsker på fiskeplasser og debattere viktige saker som de fleste av oss er opptatt av. 

Her er et eksempel på et tilbud fra en fisketuristfirma som er lagt ut på det nye forumet:

Ultralett markfiske med fangstgaranti i Jølster.

Det ultralette markfiske etter Jølstermetoden er utviklet til norske forhold etter markfiske i sveitsiske alpesjøer og betegnes av Fiskeguiden som den mest effektive fiskemetoder etter ørret i norske elver og vann. Fisketurismebedriften Norsk Fiskesenter AS benytter metoden i sine pakketilbud i Jølstravassdraget, som inkluderer fiskekort, leie av komplett fiskeutstyr inkl. vadebukser og flytevest, guide i 4 timer som lærer deg fiskemetoden og viser deg sine beste fiskeplasser og garanterer fangst til en pris på NOK 900,- person for minst 2 personer. Kontakt: Eivind Fossheim, Norsk Fiskesenter AS,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel + 47 911 39 552.

Category: