Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Hytte på Hardangervidda - leies ut for et helt år

Nå har du sjansen til å leie en fin, nyoppusset hytte i et helt år midt på Hardangervidda, beliggende ved Lappesteinen vest for Haugastøl. Her er det bilvei helt frem.

 

Hytte på Hardangervidda - leies ut for et helt år!

Nå har du sjansen til å leie en fin, nyoppusset hytte i et helt år midt på Hardangervidda, beliggende ved Lappesteinen vest for Haugastøl. Her er det bilvei helt frem. Halne Sameige leier ut fra 17. februar 2019 til 2020 for 45.000 kr. Hytta har solcelleanlegg, gassdrevet kjøleskap og gasskomfyr. Vedovn gir god varme i hytta som er pent oppusset og fullt møblert. Det er fem sengeplasser fordelt på to soverom.

Hytta ligger rett ved RV7, omtrent midt mellom Oslo og Bergen. Kjøretid med bil er ca 4 timer fra Oslo, halvtime fra Geilo og 3,5 timer fra Bergen. Nærmeste togstasjon er Haugastøl 13 km unna. Om sommeren går bussen forbi.

Halne Sameige forvalter ca 127.000 da eiendom for 88 andelseiere på Hardangervidda i Hol kommune, Buskerud. Sameiget strekker seg fra Haugastøl i nord, Krækja og fylkesgrensa i vest, Halne og Hein i sør og Monsbu/Krækjaheie i aust. Store deler av sameiget ligger i landskapsvernområde. Virksomheten er utleige av hytter og inntekt av festetomter, utleige av terreng for rypejakt, utleige av fiskeretter, salg av villreinjaktkort og beiteutleige.

Halne Sameige

Lars Hamarsbøen

412 06 325

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Category: