Her er fiskeopplevelsene i Sunnfjord 2017

Dagstur etter ørret med fangstgaranti1. Dagstur med fiskeguide etter ørreten i Jølstra og Jølstravatnet og til spennende fjellvann i Jølsterfjella med fangstagarnti. Fiskepakken koster kr. 900,-per person for minst 2 personer og omfatter også fiskekort og leie av vadebukser og flytevest og annet nødvendig fiskeutstyr. Du lærer også å rense og filetere fangsten klar for steikepanna.


Familiefiske med fangastgaranti
Familliefisket med fangstgaranti er vår topptur i Jølstra. Foto: Eivind Fossheim

2. Familiefiske med barn ned til 7 år på jakt etter ørreten i Jølstra, med profesjonell fiskeguide i 5 timer, fiskekort, leie av vadebukser, flytevest og alt annet nødvendig fiskeutstyr, samt instruksjon i den aktuelle fiskemetoden og hvordan fisken renses og fileteres beinfri klar for steikepanna.. Fangstgaranti for alle!
Fiskepakka koster NOK 700,- per person for minst 3 personer.


Laks- og sjøørretfiske i viltre vestnorske elver

3. Dagstur med 24 timers fiske i laks- eller sjøørretelv, med fiskeguide i 5 timer, fiskekort og leie av alt nødvendig fiskeutstyr. Fiskepakka koster NOK 2500,- per person.


Noe av dagsfangsten ute på Sunnfjord-kysten. Foto: Eivind Fossheim

4. Dagstur med fiskeskøyte, lokalkjent skipper og profesjonell fiskeguide og leie av alt nødvendig fiskeutstyr på jakt etter havets storvilt som torsk, kveite, storsei og brosme og annen sjøfisk ytterst i havgapet på Sunnfjordkysten. Denne fiskepakka koster 1800 kroner person for minst 5 personer. Gjestene beholder fangsten sin.

Med flua etter storørreten i september


5. Dag- og nattfiske med flue og ultralett meitefiske etter storørreten i september, med fiskekort og lokalkjent fiskeguide og leie av vadebukser og flytevest og annet nødvendig fiskeutstyr. Opplevelsen koster NOK 1000,- per person for minst 2 personer. All hunnfisk gjenutsettes.


Mer info og booking:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tel +47 911 39 552


Kategori: