Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Hakloa / Nordmarka

Abbor: Ørret: Røye:

0


Storørret


Storørreten i Hakloa ( 2,1 km2) veier i snitt 1-5 kilo og lever av mort, laue, sik og røye.
I Sandungselva som renner inn i Hakloa og i Hakloelva ( Smalstrø) som renner ut av vannet er det fine plasser for fluefiske med enhåndsstang.

Best rundt innoset

Hakloa er en en dyp og næringsfattig innsjø, med mye småfallen røye, som det er vanskelig å fiske i. Den beste plassen er rundt innoset,rundt Fløtmyrvika, og spesielt når elva fra Sandungen går stor etter regnvær.Vinterstid lønner det seg å isfiske etter røya rundt øya midt i vannet og ved demingen i sørenden.Fra Magovika lengst i nord og sørover på østsiden av vannet er det til tider gode ørretplasser.


Fiske året rundt!


Alle over 16 år må ha fiskekort, som gir rett til ett redskap i alle fiskevann.
Oter,gjeddesaks og huggpilk er forbudt.Du kan fiske hele året, bortsett fra elver og bekker og innenfor 100 meter på begge sider av os, der fisken er fredet i hele oktober.Det er tillatt å fiske fra båt, kano og bellyboat i Helgern.


Fiske etter kreps i alle vann, og fiske i laks- og sjøørretelvene, krever eget kort.

Informasjon

Fylkesfiskeforvalter Kristine Lund

Tel: 22 00 36 61

Faks: 22 00 36 58

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Oslomarka Fiskeadministrasjon

Sørkedalen 914

0759 Oslo

Tel: + 47 40 00 67 68

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

OFA

Fiskekort

Årskort kr. 340,- for senior, kr. 175,- for pensjonister og uføre, og kr. 395,- for familie/samboer pluss 1 barn under 18 år.Trykk her for å få en oversikt over steder der du kan kjøpe fiskekort for OFA-området i Oslomarka

Kategori: