Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Gørja Store og Vesle

Ørret:

0


Drømmested for fluefiskere!

Fra midten av juni klekker store mengder vulgata-døgnfluer i Gørjene, og spesielt er det fint å kaste i Vesle Gørja. Her er god plass til bakslengen!Store Gørja har den største fisken på opptil 40 cm. Bruk vadebukder for å komme skikkelig til fiskeplassene. Ellers må du søke til bergnabbene på sørsiden av vannet. Dette er idylliske omgivelser, med fine leirplasser.Abboren i Gørjene er flott. Fisk på bortimot halvkiloen er ikke uvanlig.

Fiske året rundt!


Alle over 16 år må ha fiskekort, som gir rett til ett redskap i alle fiskevann.
Oter,gjeddesaks og huggpilk er forbudt.Du kan fiske hele året, bortsett fra elver og bekker og innenfor 100 meter på begge sider av os, der fisken er fredet i hele oktober.Det er tillatt å fiske fra båt, kano og bellyboat i Helgern.


Fiske etter kreps i alle vann, og fiske i laks- og sjøørretelvene, krever eget kort.

Informasjon

Oslomarka Fiskeadministrasjon

Sørkedalen 914

0759 Oslo

Tel: + 47 40 00 67 68

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

OFA

Fiskekort

Årskort kr. 340,- for senior, kr. 175,- for pensjonister og uføre, og kr. 395,- for familie/samboer pluss 1 barn under 18 år.Trykk her for å få en oversikt over steder der du kan kjøpe fiskekort for OFA-området i Oslomarka

Kategori: