Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Forfoten / Østmarka sør

Abbor: Ørret:

0


Den store myrdøgnflua klekker!


Lars Nilssen i OFA hadde en fin sesongdebut i Forfoten 15.mai 2001. På noen formiddagstimer tok han fem ørreter. Den store myrdøgnflua klekket i et beskjedent antall, men nok til at fisken reiste seg. Den største var på 39 cm , en mager gammel dame.Vanligvis pleier myrdøgnfluene å klekke fra midten av mai. Forfoten har tidligere vært et godt vann, men fisken er i ferd med å bli småfallen, rapporteres det.Fiske året rundt!


Alle over 16 år må ha fiskekort, som gir rett til ett redskap i alle fiskevann.
Oter,gjeddesaks og huggpilk er forbudt.Du kan fiske hele året, bortsett fra elver og bekker og innenfor 100 meter på begge sider av os, der fisken er fredet i hele oktober.Det er tillatt å fiske fra båt, kano og bellyboat i Helgern.


Fiske etter kreps i alle vann, og fiske i laks- og sjøørretelvene, krever eget kort.

Informasjon

Oslomarka Fiskeadministrasjon

Sørkedalen 914

0759 Oslo

Tel: + 47 40 00 67 68

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

OFA

Fiskekort

Årskort kr. 340,- for senior, kr. 175,- for pensjonister og uføre, og kr. 395,- for familie/samboer pluss 1 barn under 18 år.Trykk her for å få en oversikt over steder der du kan kjøpe fiskekort for OFA-området i Oslomarka

Kategori: