Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Dividalen Nasjonalpark 2009

Kent Støkket med rekordrøya fra Dividalen 30.april 2008. Foto: Oddbjørn Nordhagen
Ørret: Røye:


Kjemperøye på blink og maggot innerst i Dividalen!


-Uten klepp hadde vi aldri fått berga den 5,27 kilo tunge og 67 cm lange røya. Med et mål på 21 cm fra ryggfinne til buk, måtte den presses opp gjennom det 15 cm store hølet i den over en meter tykke isen, forteller Kent Støkket til Fiskeguiden etter den fantastiske gutteturen til fiskevanna innerst i Dividalen Nasjonalpark 30.april 2008.


Ruggen gikk på røyeblink og krok med maggot ved kikkmeite på ett av de tre god røyevatna innerst i Dividalen, og på hjemmesiden til Flueligaen kan du kjøre videoen og følge dramaet på isen og hans livs største fiskeopplevelse.Som et smykkekjede ligger de der på mai-isen. Foto: Flueligaen
Denne vårturen til noen av de beste storrøye-plassene i Norge kan være være ganske strabasiøs en slitsom opplevelse. Fra parkeringsplassen for snøscooterne, er det 5-7 timer å gå på ski inn til de berømte fiskeplassene, og med telt og soveposer og alt nødvendig utstyr, kan det bli en slitsom tur selv i godvær.
Ta fluestanga og dra inn i Dividalen fra midten av august!
Dra inn i Dividalsfjella i indre Troms i august og jakt på ørreten. Vann og småtjern har så klart vann at du kan se fisken de kaster flua mot.

Sensommerfisket starter rundt 25.august, forteller Odd-Erik Bakkeli.

Han er en av de som best kjenner området, fjellfisket og fluefisketeknikken her inne i fjellområdene.Odd-Erik Bakkeli


9050 Storsteinnes.

tel + 47 77 72 08 03 / + 47 915 64 649 / + 47 911 38 490.

Informasjon

Fiskekort

Kategori: