Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Alnesvannet 2015

Ørret:

Fisketiden

Fiskeforskrifter


Halvkilos ørret i snitt!


Alnesvannet ligger på sørsiden av Godøya. Ta fergen fra Ålesund til Støbakk og buss derfra til Alnes. Herfra er det en snau times bratt sti inn til vatnet.


Alnesvannet har tilløp fra småbekker, avløp gjennom elv til Alnes. Vannet ligger 200 meter over havet og har et areal på 0,72 km2. Det er et forholdsvis grunt fjellvann med flere holmer, med en del myr omkring.På østsiden er det noe brattlendt.

Det er gode næringsforhold. God bestand av ørret på halvkiloen i snitt, men det er muligheter for å få større fisk. Fisken er av god kvalitet og er rød i kjuøttet.

Ålesund Jeger- og Sportsfiskerforening driver et prisverdig kultiveringsarbeid med årlige utsettinger av fisk.
Som medlem av Ålesund Jeger- og Sportsfiskerforening kan du fisket gratis i vannet. Dessuten kan du som medlem benytte foreningens hytte, Godøybu. Nøkkelen kan hentes på politivakta i Ålesund mot å fremvise medlemskort.Mer info om hytta og fiskemulighetene får du ved å gå inn på www.ajsf.no
Er du ikke medlem av ÅJSF, kan du kjøpe fiskekort hos grunneierne til vannet direkte.

Informasjon

Fiskeforvaltning Møre og Romsdal:


Leif Magnus Sættem, tel + 47 7125 88 58 / + 47 90 79 98 45,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Ove Eide, tel 71 25 88 58 / + 47 90 79 98 45,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fiskekort

Kategori: