Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Kappatjørn

NULL
Ørret: Røye:

0


Rogalands beste ørretfiske!

Rogalands beste ørretfiske, hevder forvalteren av RV 505 Fiskje som også omfatter Kappatjørn.

Overnatting og servering:

Mat kan kjøpes på Karlsbu, Vikeså veiservice (Esso) og Søylandskiosken. Du kan bo på Jæren Hotell - Bryne, Bryne Kro og Motell og Holmavtn Ungdoms- og Misjonssenter.


Vandret rundt i sommer på Bue på Jæren, ca 6 km fra Mellomstrandvatnet. Her lå det et idyllisk vann, Kappatjønn, ca. 25 gange fra rv 504, Kilos-ørret plasket rundt, men ingen ville bite. Det var et svært næringsrikt vann. Jeg har letet rundt etter info om dette vannet, men til ingen nytte. Tenkte at jeg skulle prøve nå til helgen? spurte Jens Ekeland på Fiskeguidens debattside 5.april 2005

Informasjon

Dalane Miljø- og Ressurslag

Postboks 526

N-4376 Helleland.

Tel: + 47 93 00 68 80

Dalane Miljø og Ressurslag

Fiskekort

Sesongkort, ukeskort og dagskort, og et eget isfiskekort, kan kjøpes i Søylandskiosken ved E39, Karlsbu kafe og selskapslokaler, Jæren sportsfiske - Bryne og Holmavatn Ungdoms- og Misjonssenter - Hå.RV 504 Fiskje består av 14 grunneiere i kommunene Bjerkreim, Time og Hå. Totalt er det 30 kilometer fiskstrekning (strandlinje) og mesteparten av området er lett tilgjengelig fra vei. Her her også muligheter for fiske fra rullestol.
Vassdraget har både ørret og røye, og størrelsen på fisken er opptil halvkiloen, med muligheter til å ta den på både 4 og 5 kilo!
Her er en trolsk natur.

Kart over RV 504 Fiskje

Kategori: