Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Legg en fiskeopplevelse i Jølster med fangstgaranti under juletreet

Gi en fiskeopplevelse i Jølster som årets julegave til kona eller mannen din eller hele familien. Alle er garantert fangst i tillegg til får du en feriedag i noe av den vakreste vestlandsnatur du aldri glemmer.

Kom som du er, familier med barn, gutte- eller jentegjenger, firmagrupper, drevne sportsfiskere eller 0m  aldri har tatt i en fiskestang før. Vi kler deg opp med vadebukser og flytevest, med fiskeutstyr og fiskekort og loser deg ut i elv og innsjø. Sammen med lokalkjent profesjonell guide lærer vi deg fisketeknikken og kunsten å saumfare våre beste fiskeplasser, alt etter dagens vær og vind, vanntemperatur og strømforhold og innsektlivet på fiskeplassene. 
Vi garanterer deg fangst og du lærer å rense og filetere ørreten beinfri klar for panna.

Mellom fiskeøktene forteller vi deg om naturen rundt oss, om fugler og dyr og blomster og om kunsten og kulturen i Jølster. Alt sammen omfatter den unike rammen omkring Europas beste ørretvassdrag. 

Hva prisen er? For dagsturen med guide i 4 timer, fiskekort og leie av alt nødvendig utstyr, med vadebukser og flytevest og alt, betaler du kr. 900,- per person for minst 2 personer. Gavekortet får du tilsendt straks du sendt oss en mail med navn til giver og mottaker og satt inn beløpet på Norsk Fiskesenter AS sin konto 3700 14 52771. Fiskedagen til sommeren velger du senere, når det passer deg og guiden vår. 

Med førejulhilsen fra Eivind Fossheim.

 

 

 

 

 

 

 

Kategori: