Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Hennes første laks var nesten like stor som henne selv!

VELDIG ARTIG: Nadia Raaen viser stolt fram storlaksen på hele 13 kg.  
    
      (Foto: Privat)

VELDIG ARTIG:Nadia Raaen viser stolt fram storlaksen på hele 13 kilo.. En time før midnatt fikk Nadia Raaen (11) sin første laks på kroken. Og ikke nok med det, fisken veide hele 13 kilo og var godt over halvparten så stor som henne selv, skriver Trønder-Avisa.

Dette var første gangen hun skulle prøve å fiske laks med mark. Stanga hadde hun fått lånt av bestefar, Morten Raaen, og allerede på femte kast hadde fisken bitt på. 

På snaue ti minutter hadde Raaen sveivet inn fisken, og vips hadde hun tatt sin første laks som attpåtil var av solid størrelse. 

– Det var veldig tungt, men også veldig artig. 

NESTEN LIKE STOR: Det er ikke alle som kan skryte av at de har hovet inn en laks på nesten samme størrelse som en selv. Det kan derimot Nadia Raaen.  
    
      (Foto: Privat)

NESTEN LIKE STOR:Det er ikke alle som kan skryte av at de har hovet inn en laks på nesten samme størrelse som en selv. Det kan derimot Nadia Raaen.   FOTO: PRIVAT

Fått mersmak

Den uvurderlige opplevelsen av å få en storlaks på kroken har gitt Raaen mersmak. Siden fredag har hun vært med faren hver dag på utkikk etter en ny storlaks.

– Tror du Nadia kommer til å fiske mye fram mot skolestart? 

– Ja, jeg tror jammen meg hun kommer til å fiske hver dag, sier pappa, Geir Tony Raaen, stolt. 

BITT AV LAKSEBASILLEN: Dette blir nok ikke siste gang Nadia får en storlaks på kroken.  
    
      (Foto: Privat)

BITT AV LAKSEBASILLEN:Dette blir nok ikke siste gang Nadia får en storlaks på kroken.   FOTO: PRIVAT

Eventyrlig lakseår

Ifølge Stjørdals-Nytt har det vært eventyrlig fiske i Stjørdalselva så langt i sesongen. Bare i år skal det ha blitt fisket over 1600 laks på om lag åtte tonn til sammen. En snittvekt på over 5 kilo. 

Kategori: