Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Målselva Fagerlidal

Laks: Sjøørret:

0


Fiskestrekning på 4 kilometer!


Fagerlidal grunneierlag omfatter 27 grunneiere og en fiskestrekning på 4 kilometer fra Elvskiftnes ( samløpet mellom Barduelva og Målselva), fra nedre grensen av kortsonen (Fossnes grunneierlag) under Målselvfossen og ned til Haraldvollen, til Midtre Målselv grunneierlags grense.


Direkte utleie


Det er foreløpig ikke innført noe felles fiskekort for denne strekningen. De enkelte grunneiere leier selv ut fiskeretten sin.

Ved å kontakte lederen av laget Terje B.Dahl, tel 77 83 31 27 / 77 83 79 71 eller nestleder Torgeir Hagensen, tel 77 83 36 25 / 90 97 91 66 eller EPOST, kan man få oppgitt adresser til de av grunneierne som driver direkte utleie.

Hele elva er nå organsiert i 8 grunneierlag!


Fagerlidal grunneierlag er det nyeste og åttende laget som er tilknyttet Samarbeidsutvalget for Målselvvassdraget (SUM), der hvert grunneierlag er representert med to medlemmer.
I Fagerlidal grunneierlags statutter går det fram at hver enkelt grunneier selv skal forvalte et eventuelt salg av fiskekort på sine eiendommer, og at fisket skal legges mest mulig til rette for elmennhetene.


Nytt tilbud med eksklusivt laks- og sjøørretfiske!


Torgeir Hagensen er allerede kommet i gang med sitt prosjekt med utleie av en eksklusiv laks- og fiskepakke.

For 2500 kroner pr. person pr. døgn får fiskeren i økter på 3 x 2 timer disponere båt med båtfører, med fullt utstyr, med mat og innkvartering og tilrettelagte gapahuker med ferdig kløyvd ved for varme og kaffebål mellom fiskeøktene.Torgeir Hagensen forteller Fiskeguiden at tilbudet er beregnet på grupper på opptil 6 personer, og etter hans mening tyder erfaringene hittil at han har truffet blink.


Harlingfiske fra båt!

Fisket foregår hovedsaklig som et harlingfiske ( dorgefiske) fra båt med båtfører, og selv om fangstmulighetene er gode, vil han ikke garantere fisk til alle, med de vekslende forhold som finnes i den store og tunge Målselva.Kart over Målselva


Informasjon og online booking av fiskekort i kortsonen like nedenfor Målselvfossen:

www.maalselva.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon

Fylkesfiskeforvalter Knut Kristoffersen,

Tel: + 47 77 64 22 07 / + 47 77 64 22 39

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.fylkesmannen.no/tromsMiljøstatus i Troms

Fiskekort

Kategori: