Fiskeguiden.no

Nyheter, reportasjer og 2500 norske fiskeplasser

Her kan du nyte årets rakefisk!

Dato: 01.10.15

Vauldalen fjellhotell, fire mil øst for Røros, inviterer for 12. år på rad til NM i rakefisk og kjempefest i langhelga 6. - 8. november.
Samtidig samles hundrevis av rakefiskentusiaster til den årlige Rakefiskfestivalen på Fagernes med kåring av den beste rakfisken av regnbueørret lagt ned i Valdres. Valdres i langhelgen 6. - 8. november, inviterer Vauldalen fjellhotell, fire mil øst for Røros, til NM kåret fra et rikt utvalg av raket regnbueørret fra oppdretterne her.
Jølstramuseet har sin årlige samling med en fire retters meny på rakefisk av villfanga ørret fra Jølstravatnet fredag 6. november, mens rakørreten også får en sterk markering på Fjelmatfestivalen på Torsetlia 20. - 22. November.

Norsk Rakfiskfestival foregår på Fagernes i langhelgen 5.-7.november 2015. Hele programmet finner du HER


I Jølstramuseet på Vassenden i Jølster legger opp til en smakfull opplevelse på sin rakefiskfest av villfanga ørret fra Jølstravatnet fredag 6.november 2015.
I samarbeid med kokken Kim-Andrè Aase tilbyr vertskapet en smaksopplevelse i form av en fire retters meny med variasjoner av årets lokale rakefisk av villfanga jølster-ørret. Mer info på www.jolstramuseet.no. innen 1.november på tlf.: 971 40 975 (Heidi)


Norgesmesterne i rakfisk kåres på Vauldalen Fjellhotell, o mer om dette arrangementet finner du ved å klikke deg inn på www.vauldalenfjellhotell.no, eller ved ringe 724 13100 (Jorid).


Fjellmatfestivalen på Torsetlia kan du lede mer om på www.fjellmatfestivalen.no, www.torsetlia.no, eller å ringe 32743681(Reino).
 

Kategori: